Munipolis

Novinky o našom meste vám prídu priamo do mobilu

Chcete mať prehľad o tom, čo sa v meste deje? S bezplatnou aplikáciou MUNIPOLIS môžete sledovať aktivity samosprávy priamo v mobile.

Ako na to:
1. Stiahnite si mobilnú aplikáciu MUNIPOLIS (pre iOS | pre Android)
2. V zozname samospráv vyhľadajte Trnavu.
3.  Môžete si tiež vybrať kategóriu správ, ktorá vás zaujíma, alebo odoberať všetky.
4.  Ak vyplníte ulicu, na ktorej bývate, prípadne ďalšie, ktoré vás zaujímajú (napr. na nich žijú vaši rodičia či na nich máte prevádzku), budete informovaní aj o udalostiach, ktoré sa týkajú priamo týchto lokalít (napr. odstávky elektriny či vody, o ktorých ich dodávatelia samosprávu včas upovedomia, aby mohla informáciu posunúť ďalej).

Správy o meste môžete sledovať aj na webovej adrese trnava.munipolis.sk, kde sa tiež dá zaregistrovať.

O systéme MUNIPOLIS
MUNIPOLIS funguje ako platforma na dôležité novinky a zaujímavosti mesta, ktoré by bolo inak nutné hľadať prostredníctvom viacerých infokanálov. Jedným kliknutím sa dostanete k informáciám o doprave, sociálnych službách či mestskom trhu. Nechýba ani rýchly odkaz na webstránku mesta a oficiálne profily na sociálnych sieťach. Okrem toho majú používatelia prístup k užitočným kontaktom a v neposlednom rade k nástenke s aktualitami.

MUNIPOLIS ponúka tiež možnosť sledovať aj iné samosprávy, ktoré ho používajú. Rýchlo a jednoducho sa dozviete informácie napríklad o svojom rodnom meste či obciach, kde žijú vaši príbuzní alebo priatelia.  

Základný portál s novinkami je prístupný aj pre neregistrovaných používateľov. Iba s registráciou však dostanete aj informácie adresované priamo vám, a to prostredníctvom aplikácie, prípadne e-mailu, ak si nestiahnete aplikáciu. Ak vyplníte aj svoje mobilné číslo, najurgentnejšie správy týkajúce sa vážnych obmedzení alebo ohrození vám môže mesto poslať ako SMS správu. Odber noviniek cez MUNIPOLIS je možné kedykoľvek zrušiť.

 

Zdroj: trnava.sk

Kultúrno-spoločenský a gastronomický portál