Žltý kanárik

kabaretný úlet mesiaca máj

Priletí aj v máji. Potrápi bránice a znova sa skryje vo svojej klietke. Zareaguje spôsobom sebe vlastným. No a možno budú aj slzy. Snáď len smiechu. Kabaret Túlavého divadla s názvom Žltý kanárik má naplánované ďalšie pristátie. 22. mája od 19:00 sa stretneme v Malom Berlíne, aby sme spolu oslávili ďalší sviatok humoru. Na túto slávnosť ste, pochopiteľne, všetci srdečne pozvaní.

S pribúdajúcou teplotou v ovzduší pribúdajú aj témy, ku ktorým majú dámy a páni z Túlavého divadla čo povedať. Jakub Nvota a jeho herecký a hudobný tím vyzvŕtajú spoločenské témy, ktoré hýbu spoločnosťou lepšie a ostrejšie, než folkloristi svoje tanečné partnerky. Ale nebojte sa, nemusíte poznať všetky kroky – očistnú kúru humorom vykoná Žltý kanárik pohodlným spôsobom, priamo z pódia.

Jakub Nvota a jeho herecký a hudobný tím znovu ukážu, že aj v pohnutých časoch je potrebné udržať si úsmev na tvári. Lístky sa rozchytajú rýchlo a preto neotáľajte do poslednej chvíle – kultúrne centrum Malý Berlín nevieme nafúknuť.

Autor: Jakub Nvota
Hudba a piesne: Kamil Mikulčík
Účinkujú: členovia Túlavého divadla
Dĺžka: 1 hodina 40 minút bez prestávky
Otváracie hodiny: 30 minút pred začiatkom programu

Vstupné:
predpredaj: 12 € / v deň podujatia: 15 €

Predpredaj: https://malyberlin.maxiticket.sk/zlty-kanarik-kabaretny-ulet-mesiaca-april-2024-trnava

 

Zdroj: maxiticket

Kultúrno-spoločenský a gastronomický portál